Miałem krótki test wędki klasy 6 z tych w towarzystwie kilku bardzo eleganckich wędek w zeszłym tygodniu i byłem oszołomiony po pierwszym rzucie. Czy ktoś ma taką? Byłbym zainteresowany porównaniem doświadczeń.
Nie! Nigdy nie udało mi się oszołomić siebie wędką, ale mój kolega prawie raz wybił mi oko.miałem krótką próbę wędki o wadze 6 w towarzystwie kilku bardzo eleganckich wędek w zeszłym tygodniu i byłem oszołomiony po pierwszym rzucie,
ma ktoś taką? Chciałbym porównać doświadczenia.
Nope!I've never managed to stun myself with a rod but my mate almost poked my eye out once.![]()
To jest problem. Jak można wydać osąd/oświadczenie na temat machania?Cześć Ludzie
Wiele osób wie, że jestem OGROMNYM fanem Visionrobią wędki, które nie tylko bardzo dobrze rzucają, ale co dla mnie "ważniejsze", są stworzone do "łowienia". Mają "Czucie"
Osobiście machałem tylko Stream Flex i Demon, ale oba wydawały się "martwe", byłem bardzo zaskoczony, jak sztywny i martwy wydawał się Stream Flex
W związku z tym...........moja nowa Vision Cult 9' 3#![]()
Więc to 8#Mam wędkę Catapult 9'6" 7 weight i moim zdaniem jest to bardzo dobra wędka. Jest bardzo mocna i uważam, że najlepiej sprawdza się z linkami 8 weight. Nie polecałbym jednak tego konkretnego modelu jako uniwersalnej wędki do łodzi, ponieważ uważam, że jest nieco zbyt mocna do łowienia na suche muchy.
Cześć Troutbum. Nie chcę być śmieszny, ale kiedy kupiłeś wędkę, czy najpierw kupiłeś linki 7#? Potem powiedziałeś sobie: "Coś tu nie gra"? Potem poszedłeś i kupiłeś 8#? A może ktoś ci powiedział, że będzie lepiej z 8#? Swoją drogą, nie kwestionuję jego kwalifikacji, mam go od roku. Chociaż nie używam go często. BrianJest napisane #7 - mówię tylko, że moim zdaniem lepiej sprawdza się z linkami #8. Ktoś inny może uważać inaczej. Niemniej jednak jest to bardzo dobry wędka.
Streamfisher, myślę, że byłeś jednym z tych, którzy zachęcali mnie do kupna 3 zone w zeszłym roku, razem z Buzzem i Co, którzy byli przeciwni Streamflex, więc dziękiJa też jestem fanem wędek Vision, mam pięć 3Zones i uważam, że są świetne!Szkoda, że Vision uznał za stosowne je wycofać!!
SF Ps Jeśli ktoś ma gdzieś w idealnym stanie 8' #4 3Zone zbierającą kurz, z przyjemnością ją wezmę!
![]()
Vision Nite Catapult była dostępna tylko w rozmiarach 9ft6 7/8 i 10ft 7/8, o ile pamiętam.Jak Vision Nite Catapult wypada w porównaniu do GT4 Catapult?